25 Октомври, 2021 12:14 1 623 1

Родни фенове нападнаха треньор в елита с грозни обиди и обвинения

  • фенове-
  • пирин благоевград-
  • уорън фийни-
  • левски

Още по време на двубоя привържениците на "зелените" засипаха с нападки и призиви за оставка северноирландеца във форумите и на официалната страница на Пирин във „Фейсбук

Родни фенове нападнаха треньор в елита с грозни обиди и обвинения - 1

Феновете на Пирин (Благоевград) направиха нов масиран опит да получат оставката на треньора Уорън Фийни, след като "орлетата" бяха разбити с 0:3 от Левски на "Герена".

Още по време на двубоя привържениците на "зелените" засипаха с нападки и призиви за оставка северноирландеца във форумите и на официалната страница на Пирин във „Фейсбук“.

Там запалянковците, които застават с имената си, обвиниха наставника в куп прегрешения, включително и че прекалява с алкохола. Имаше близо 200 поста, свързани с мача с Левски, което си е своеобразен рекорд.

В нападките към треньора се включи и един от тарторите на агитката - Константин Капчин. Той попита администратора на клуба Велислав Елезов: "Фийно не е виновен, нали? Уникални методи на пиене има!!!"

"Как може да сте толкова слепи, това треньорче се подиграва на цял град", написа пък Иван Новоселски.

"Много са зле, ужас! Треньорът вън", отбелязва Виктор Панов. Станислав Илиев пък обяви, че Фийни е физкултурник.

"Докога ще го търпите този ирландски овчар", пита Андрей Лазаров.

Призивите за оставка също са много, а доста от феновете покрай треньора атакуваха и футболистите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 томпсъна

    0 0 Отговор
    странно, тези т.н. феньове на Пирин на какво са се надявали, да бият Левски в София ли ? явно само малоумник може да си мечтае за това ...