26 Октомври, 2021 13:12 1 937 6

Край на драмите: Икарди и Уанда Нара отново заедно

  • уанда нара-
  • мауро икарди-
  • сексапил-
  • секси

Преди няколко часа бившата порнозвезда изля душата си в социалните мрежи

Скандалите в личния живот на Мауро Икарди и половинката му Уанда Нара не спират да пълнят страниците на жълтите издания, а обратите в отношенията им са достойни за латино сериал. След като хвана нападателя на Пари Сен Жермен в изневяра,, сексапилната аржентинка побърза да сподели, че това е краят на брака им, но изглежда двамата все пак ще си дадат още един шанс.

Преди няколко часа бившата порнозвезда изля душата си в социалните мрежи, а от публикацията ѝ става ясно, че тя и Икарди отново са заедно, въпреки че преди няколко дни подписаха документи за развод.

Публикация, споделена от Wanda nara (@wanda_icardi)

“Снимките, които качвах в последните месеци, показваха колко сме щастливи. Бях много наранена от случилото се. Всеки ден исках от Мауро развод. Когато той разбра, че няма връщане назад, ми каза, че не можем да продължаваме по този начин и ако това е начинът да сложим край на болката, трябва да го направим. Отидохме при адвокат. След два дни Мауро прие всички условия и подписахме споразумението. На следващия ден той ми написа писмо, каквото никой не е писал за мен: “Дадох ти всичко и сега имаш всичко. Надявам се да си щастлива, защото това ще направи щастлив и мен”.

Тогава осъзнах, че да имам всичко всъщност е нищо, ако не съм с него. Сигурна съм, че този труден период, през който преминаваме, ще заздрави връзката ни и семейството ни. Най-важното е, че и двамата имахме свободата да приключим 8-годишната си история, но уморените ни от плач души избраха да сме един с друг. Обичам те, Мауро Икарди”, написа Уанда. Публикацията бързо натрупа над 1 млн. харесвания.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 железаров

    7 1 Отговор
    Това да не е ,,рибата наречена уанда,, готин филм беше.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 dgfdgh

    3 4 Отговор
    Пак ли я взе тази грозноватата ! уанда е приемер за грозна жена !
  • 5 гост

    1 1 Отговор
    Така е,това е драмата на драмите.Най-важната новина за човечеството.Ковид драмата и предстоящите граждански войни ряпа да ядат в сравнение с тази новина.
  • 6 Минута мълчание

    0 0 Отговор
    Ей те такива икардовци ги правят на каквито си поискат, нашето мало умно пак му се натиска. Абе кифло, толкова ли няма мъже наоколо, ти не разбра ли, че дето е текло, пак ще тече. Нищо случайно няма на този свят. Всички правим съвсем съзнателно избора си, съвсем ясно осъзнавайки, че нараняваме и близки хора, но просто на някои не им пука, нали има кой да им се връзва после на оправданията.