Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 21:15 2 188 3

„Багата“ се готви за завръщане в UFC през март

  • благой иванов-багата-
  • ufc

Българинът се лекува от тежка контузия в ръката

„Багата“ се готви за завръщане в UFC през март - 1
Снимка: БГНЕС

Благой Иванов „Багата“ се готви за завръщане в октагона след 5-6 месеца, за да си даде време за възстановяване след операцията, която претърпя на ръката, научихме от The Jungle of Sports“, цитиран от Boec.bg.

Всеки ден тренирам и се опитвам да вляза във форма. Следващата ми битка ще бъде през март или април 2022 г. Говорих с мениджъра ми и изглежда, че ще се бия с някой, който е по-напред от мен в ранглистата“, сподели българинът.

Благой в момента е под №12 в ранкинга на UFC, въпреки поражението, което претърпя преди година и половина от Аугусто Сакаи. Над него са Том Аспинал, Марсин Тибура и Шамил Абдурахимов, като потенциални опоненти.

Иванов коментира и опита на Калоян Колев, който се бореше за договор с федерацията, но изгуби битката с Армен Петросян. Той смята, че сънародникът му е дошъл неподготвен в САЩ, но е уверен, че ще получи нова възможност, стига да се вслуша в съвета му и започне подготовка в Америка.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шпагата

    7 0 Отговор
    най-якия спорт е Ф1.
  • 2 Дейна Уайт

    5 4 Отговор
    Една победа няма в UFC ще бъде згонен в момента е 13ти в тежка категория на UFC!
  • 3 Пехлиеан

    11 7 Отговор
    Багата е пример за човешките сила и дух. Там в Америката може да се запомни. Като Дан Колов- борец за образец!