Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 10:44 3 193 3

Мбапе взел окончателно решение къде ще продължи кариерата си

  • калиан мбапе-
  • псж-
  • реал мадрид

Мбапе вече е уточнил личните си условия с Реал и е получил договора, който трябва да подпише не по-рано от февруари

Мбапе взел окончателно решение къде ще продължи кариерата си - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе със сигурност ще премине в Реал Мадрид, твърди италианският журналист Джанлука Ди Марцио. Световният шампион е взел окончателно решение да напусне парижани и да се присъедини към испанския гранд.

Мбапе вече е уточнил личните си условия с Реал и е получил договора, който трябва да подпише не по-рано от февруари. Французинът ще е свободен агент в края на сезона, след като няколко пъти отказа да поднови контракта си с ПСЖ.

Нападателят не крие, че да играе за Реал Мадрид е детската му мечта. През лятото той настояваше да бъде продаден на кралския клуб, но от ПСЖ не се съгласиха и решиха да го задържат до края на договора му.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муаха-ха-ха-ха...

    1 7 Отговор
    В кой Реал ?Тоя от Гана ли !
  • 2 М'ганьо

    2 5 Отговор
    Стоножка да си,двеста футболни обувки да носиш,моята лява я нямаш!
  • 3 Чоко

    1 0 Отговор
    Малкия знае кой е най-великия футболен клуб...