Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 14:15 1 232 3

Славия и Левски излизат в спор за Националния шампионат по хокей на лед

  • славия-
  • левски-
  • хокей

И двата столични клуба се целят в местата за плейофите

Славия и Левски излизат в спор за Националния шампионат по хокей на лед - 1
Снимка: Circle Media

Столичните Славия и Левски влизат в битка от сезона в Националния шампионат по хокей на лед, като и двата тима заявяват претенции за класиране в зоната за плейофите.

Най-важното за нас е, че преди този мач всичките ни момчета са здрави. Добрата новина за нас е, че на вратата се завръща Карабаджаков, който беше контузен. Всичките ни млади играчи са на линия и започваме битката за 4-ото място. Не планираме някакви сериозни промени в схемата ни на игра, но планирам непосредствено преди мача да определя състава. Ще се борим за победа“, сподели президентът и треньор на „белите“ Мартин Миланов.

Отиваме да играем за победа срещу Славия. Ние имаме проблеми на вратарския пост, като за този мач разполагаме само с Иван Стефанов. Сигурен съм, че ни очаква сериозен двубой. В момента Ирбис, НСА и ЦСКА ни превъзхождат, но ние ще преследваме целта си да влезем в топ 4 след редовния сезон“, каза на свой ред наставникът на „сините“ Иво Николов.

И двата клуба ще се опитат да стигнат до първите си победи в редовния сезон днес, а срещата ще се проведе в залата на стадион „Славия“ от 19:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    1 0 Отговор
    Колко зали за хокей има в България?
    Има ли извън София?
  • 2 Грецки

    1 0 Отговор
    Имаше едно време....
    И зали и шампионат с 10-тина отбора. Отбори и зали имаше в Перник, В. Търново, Елин Пелин, Варна и може би и в други градове... преди да дойде "демокрацията". Даже има и участие на нац. отбор на зимна олимпиада. Сега нац, ни отбор пада и отбори, които са виждали лед и сняг само по телевизора!
  • 3 888

    0 0 Отговор
    Не знаех, че още има такова първенство. Може би ако минат на хокей с ролери ще се компенсира скъпата поддръжка на пързалките.