Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 15:52 1 522 6

Станимир Стоилов иска Божидар Краев в Левски

  • божидар краев-
  • футбол-
  • левски-
  • станимир стоилов

На "Герена" ще опитат да си върнат Краев, но в никакъв случай не си правят илюзии, че това ще бъде лесно

Станимир Стоилов иска Божидар Краев в Левски  - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, иска да привлече Божидар Краев, твърди Gong.bg. Мъри е споделил идеята си с шефовете на клуба, които ще направят всичко възможно да я осъществят. На "Герена" ще опитат да си върнат Краев, но в никакъв случай не си правят илюзии, че това ще бъде лесно. На този етап националът няма намерение да се връща в България.

Именно поради тази причина задачата на Левски е много трудна. Въпреки всичко Станимир Стоилов ще опита да убеди Краев, че евентуално завръщане на "Герена" може да рестартира кариерата му. Футболистът има договор с Мидтиланд до лятото на 2022 година, но рядко взима участие в мачовете на тима си и едва ли контрактът му ще бъде продължен. Независимо от всичко, на този етап Краев смята, че най-добре за него е да продължи да играе в чуждестранен тим.

Под ръководството на Станимир Стоилов братът на Божидар Краев - Андриан, изнася силни мачове с екипа на "сините".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДПС Подуяне

    3 6 Отговор
    Мърльо иска.....за да искаш трябва да дадеш

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "ДПС Подуяне":

    ЛЕВСКИ ще се оправи МЕНТЕТО с ТИРЕТО никого няма да стане цска , цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #6

  • 3 Левски

    2 2 Отговор
    Мъри стига си събирал никому ненужни гутболисти. Краев го видяхме в нац.отбор!! Но може да си прав в сегашния отбор на Левски имаш само 1класен футболист,всичко друго е баластра.....
  • 4 Covid 24

    3 4 Отговор
    Няма да му е по-добре в лецки. Пак ще го унижат и пак ще пишат глупости собствените им фенове по форумите. Розовите сънища - на Подуене!
  • 5 Нане

    0 1 Отговор
    леке
  • 6 Бай Стою касапина

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Да, прав си. Левски ще се оправи, но твоята болна глава никога. Лекувай се бе човек, пий ги тия хапове.Що така се отнасяш със здравето си?