Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 18:53 2 695 1

Ливърпул вече е измислил как задържи Мохамед Салах

  • мохамед салах-
  • ливърпул

Преди няколко дни се появиха информации, че Салах иска заплата от 500 000 паунда на седмица

Ливърпул вече е измислил как задържи Мохамед Салах - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул вече е измислил оптимален вариант, за да задържи Мохамед Салах на "Анфийлд" още дълги години. Настоящото споразумение на играча изтича през 2023-а, но намиращият се в извънземна форма египтянин сподели, че би останал в Мърсисайд до края на кариерата си, ако зависеше от него.

Преди няколко дни се появиха информации, че Салах иска заплата от 500 000 паунда на седмица. Според "Дейли Мейл" и "Дейли Мирър" това обаче не е вярно, защото той много добре разбира финансовата политика на собствениците.

Салах иска да стане най-скъпоплатеният играч на "червените", измествайки настоящия водач в тази класация Вирджил ван Дайк, който получава по 220 000 паунда седмично. Възнаграждението на Салах ще надхвърли тази сума, но в никакъв случай не може да достигне споменатите 500 000 паунда, защото това би нарушило цялата сега действаща структура на заплатите в клуба.

За да избегнат това, но същевременно да удовлетворят исканията на Салах и неговия агент, собствениците смятат да предложат на лагера на египтянина много атрактивен бонус при самото подписване на новия контракт.

В договора ще бъдат заложени и куп други стимулиращи бонуси за следващите години. Двете страни са оптимисти, че нов договор ще бъде подписан. Въпросът е това да стане възможно най-скоро.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Matangara

    2 0 Отговор
    При такива обстоятелства, кой ще се справи със ситуацията? Как ще ръководиш човек, който получава 500к на седмица?