Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 18:16 1 270 0

Лудогорец е на 1/4-финал за Купата след очаквана победа

  • лудогорец-
  • локомотив горна оряховица-
  • купа на българия

Разградчани се наложиха с 3:1 у дома над Локомотив (Горна Оряховица)

Лудогорец е на 1/4-финал за Купата след очаквана победа - 1

Лудогорец победи очаквано Локомотив (Горна Оряховица) в мач от осминафиналите за Купата на България. Разградчани се наложиха с 3:1 у дома над третодивизионния тим.

По този начин шампионите без проблеми на четвъртфиналите. Първото попадение падна в 12-ата минута, когато Ихинио Марин получи дълго центриране от Сисиньо, овладя и от границите на наказателното поле стреля с левия крак за 1:0.

В 26-ата минута Станислав Генчев бе принуден да прави сменя след като Текпетей се контузи, а на негово място влезе младият Найденов.

В 37-ата минута, Марин изведе Ману, той преодоля няколко играчи на Локо и с премерен удар в наказателното поле вкара втория гол в мача.

През второто полувреме гостие върнаха за кратко интригата. Капитанът на гостите Георги Колев засече с глава от корнер и намали резултата за 2:1.

В 79-ата минута, Шоу се разписа след като бе изпуснат от отбраната и получи успореден пас и внесе успокоение в редиците на шампионите.

Лудогорец ще научи следващия си съперник за Купата след срещата между ЦСКА и Арда.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА