29 Октомври, 2021 09:35 1 816 11

Мъри Стоилов разкри трансферните планове на Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • селекция

Треньорът не иска мащабна селекция, въпреки че е очевидно, че на "Герена" липсва качество на доста от позициите

Мъри Стоилов разкри трансферните планове на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще атакува новия сезон с шест нови попълнения. Поне такива са плановете на треньора Станимир Стоилов, който винаги е гледал в бъдещето на клуба. Мъри има желание "сините" да привлекат трима нови през януари и още толкова преди началото на новия сезон.

Треньорът не иска мащабна селекция, въпреки че е очевидно, че на "Герена" липсва качество на доста от позициите, защото според него това ще повлияе лошо на тима, а освен това няма пари за нея.

Няма и точно определени постове, на които да се търсят нови попълнения. Това е така, защото финансовото положение на Левски прави клуба аутсайдер по време на преговорите с класните играчи.

"Желанието ми е да направим качествена селекция. Дори нямам особени претенции на кои позиции да вземем нови. Единственото ми желание е да успеем да намерим качествени попълнения, които наистина да помогнат на Левски. Това ще е трудно задача", обясни Станимир Стоилов пред "Мач Телеграф".

"Едно от изискванията ми е да не взимаме нови, които не са играли организиран футбол по 6 месеца. Плановете са през януари да вземем максимум 3-ма нови, а лятото - още 3-ма", добави Мъри.

"В момента следим няколко играчи, но няма да ни е лесно в преговорите", завърши Станимир Стоилов, който е наясно, че бюджетът за заплати и трансфери е силно ограничен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитрото

    5 3 Отговор
    Плановете са следните: Аз се омитам , парите колкото имаше ги лапна оня с обецата , Вие се спасявайте,тая излагация не може да продължава.оправяйте сами

    Коментиран от #8

  • 2 Бруно Ухапуич

    3 3 Отговор
    С чест и достойнство от окръжните групи.

    Коментиран от #4

  • 3 Новичок

    3 0 Отговор
    ”Това ще е трудно задача”
  • 4 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бруно Ухапуич":

    Литекс - Етрополе.
  • 5 ДедоБацо

    2 3 Отговор
    ЛЕВСКИ ще пребъде с достойнството на създаването си, с историята си и с огромната обич на многобройните си привърженици! Всички други отбори в България заслужават уважение, но не могат да бъдат като ЛЕВСКИ. Нямат тази основа, която прави клуба толкова значим за много българи. Накратко, не се занимавайте с ЛЕВСКИ, хейтърчета!? Гледайте си отборите, подкрепете ги на стадиона, финансово и бъдете здрави, че в тази криза починаха много хора! Преди умираха отбори изоставени от "публиката" си, а сега е заплашан всеки български гражданин...
  • 6 Мимчят

    1 0 Отговор
    Неможе да нямаш претенции за кои позиции ти трябват футболисти.Много ясно,че на които имаш долу горе добри няма там да привличаш,а там където се вижда,че издишат,а те не с малко...
  • 7 Търновец

    2 2 Отговор
    Динамо Подуене – стигa cте крали Етър! A oт КТБ лапнахте милион – само cтe за поляната. Защо носите името Левcки?

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Левскар

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хитрото":

    И колко пъти Стоилов е правил така😊😊😊?ЦСКАрите голяна злоба ги тресе защо Левски не само че не фалира ами и тръгва нагоре. Спокойно тази година няма да ви се пречим.
  • 9 А вие

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Търновец":

    А вие защо носите червена петолъчка на гърдите си до сърцето? А забравих защото вас червеното знаме ви роди. А иначе има над 20 отбора Левски още толкова Ботев има Раковски, Бенковски. Въпрос на ценности едни фенове обичат свободата и махат петолъчката от партииният дом други гордо се кичат със символа на комунизма.
  • 10 опааа

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Търновец":

    търновец милионите от ктб ги лапнаха едни други и след това раздаваха обществени поръчки също на един друг нов отбор създаден от б.б и д.п ако в Левски имаше милиони от ктб или от където и да е нямаше да търсят пари от фенове
  • 11 8888

    2 0 Отговор
    Случаен треньор,пролета ще стегне багажа.Като Раев много приказки и нищо