29 Октомври, 2021 11:52 1 089 2

Шави отказа да говори за Барса

  • шави ернандес-
  • барселона-
  • ал-сад

Според публикации в медиите, Шави има договорка с ръководството на катарския клуб да бъде освободен, ако получи сериозна оферта от топклуб от ранга на Барселона

Легендарният бивш халф на Барселона Шави Ернандес направи първи коментар на ширещите се информации, че ще поеме каталунския клуб в най-близко време. Името му е спрягано като фаворит за поста след уволнението на Роналд Куман след загубата от Райо Валекано.

В момента Шави е начело на катарския Ал-Сад и пише история в местните турнири, а договорът му е до 2023 година.

"Съсредоточен съм върху работата си с Ал-Сад. Повече няма да говоря за нищо друго”, коментира Шави на пресконференция.

Според публикации в медиите, Шави има договорка с ръководството на катарския клуб да бъде освободен, ако получи сериозна оферта от топклуб от ранга на Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Проблемът на

    0 1 Отговор
    Барса, се казва Лапорта. Не разкарат ли незабавно този лъжец и сметкаджия - нищо добро не ги чака.

    Коментиран от #2

  • 2 Komapak

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Проблемът на":

    Че Куман като защитник не ставаше, та като треньор ли?! Бавен, муден и претендиращ за най-тежкия шут. Спорно твърдение предвид Синиша Михайлович и Роберто Карлуш по това време...