Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 18:51 1 913 2

Локо Сф и Ботев Пд спукаха топката

  • локомотив софия-
  • ботев пловдив-
  • efbet лига

Двата тима завършиха 0:0

Локо Сф и Ботев Пд спукаха топката - 1

Локомотив София и Ботев Пловдив завършиха 0:0 в мач от 13-ия кръг на efbet Лига.

Двата отбора влязоха доста активно в двубоя и още в 4-ата минута гостите можеха да открият резултата. Емануел Току пусна страхотен извеждащ пас към Маркиньос в наказателното поле, но вратарят Любенов се намеси отлично и с помощта и на Крачунов предотвратиха опасността.

Пропускът стресна домакините, които станаха още по-агресивни и подложиха гостите на напрежение. В 10-ата минута Виржил Пинсон от корнер пусна топката към "забравения" Александър Александров около точката на дузпата, но крилото на Локо Сф шутира неточно. 60секунди по-късно Селсо Рапосо проби отдясно и намери Виржил Пинсон в наказателното поле. С едно докосване той предостави чудесна топка на Октавио, но Аргилашки с блестяща реакция спаси.

Гостите получиха подарък от вратаря Любенов в 14-ата минута, но не се възползваха от него. Стражът на Локо Сф сгреши, след като бе пресиран отМаркиньос и топката отиде в Антоан Баруан. Нападателят на Ботев върна към Маркиньос, но Любенов се реваншира с чудесна намеса и спаси удара му.

Гредата пък попречи на домакините да поведат в 27-ата минута. Поредното добро слизане на Селсо Рапосо по десния фланг завърши с хитър пас зад отбраната, където изскочи Октавио. Ударът му обаче срещна напречната греда на вратата на Аргилашки.

До почивката добри възможности се откриха и пред двата отбора, но Мики Орачев и Антоан Баруан не показаха точен мерник, а удар на Тодор Неделев от фаул бе спасен от Любенов.

Домакините започнаха по-добре втората част и пропуснаха две изгодни положения в първите пет минути. Най-напред Виржил Пинсон надигра бранителите на пловдивчани и шутира до дясната греда на Аргилашки, който обаче внимаваше и изби. Малко след това нова атака на "червено-черните", в която отново беше замесен Пинсон, завърши с опит за техничен прехвърлящ удар на Александров. Стражът на Ботев обаче показа класа и запази вратата си "суха".

В 64-ата минута Александър Александров изскочи очи в очи с вратаря на гостите Аргилашки, но не успя да го преодолее, а после бе маркирана и засада. Видеоповторенията обаче показаха, че футболистът е бил в редовна позиция. Три минути след това Тодор Неделев получи топката пред дъгата на наказателното поле и шутира с левия крак, но Любенов изби в корнер влизащата под гредата топка.

Резервата на "канарчетата" Димитър Тонев бе близо до гола в 69-ата минута, след като отблизо засече с глава центриране от корнер, но ударът му не намери очертанията на вратата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хомо Журналя

    7 0 Отговор
    Павеле Ковачев, бях на на мача и не видях нито една спукана топка, ти ако си видял някой да я пука, значи си гледал друг мач мисире.....
  • 2 Дискотеки чака-рака

    0 0 Отговор
    Тея и за топка да спукат ги не бива. То и за тая работа трябва физическа подготовка.