Last news in Fakti

31 Октомври, 2021 13:07 1 490 3

Роналдо: Един ден хората казват, че сме перфектни, а на другия, че сме лайна

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • тотнъм

Отборът беше под напрежение, беше тъжен, но знаехме, че можем да отговорим по добър начин

Роналдо: Един ден хората казват, че сме перфектни, а на другия, че сме лайна - 1
Снимка: БГНЕС

Успехът на Манчестър Юнайтед над Тотнъм с 3:0 бе идеалната противоотрова след разочарованието срещу Ливърпул преди седмица, смята Кристиано Роналдо.

Юнайтед пристигна в северен Лондон под напрежение, но головете на Роналдо, Единсон Кавани и Маркъс Рашфорд осигуриха комфортна победа на "червените дяволи".

"Знаехме преди мача, че ще е трудна седмица след резултата, който не очаквахме", каза Роналдо пред Sky Sports. "Отборът беше под напрежение, беше тъжен, но знаехме, че можем да отговорим по добър начин. Играхме добре. Разбира се, моята работа е да помагам на отбора с опита си, беше невероятно представяне", добави португалецът.

"Критиките винаги са тук. Това не ме притеснява, защото играя футбол от 18 години и знам, че един ден хората казват, че сме перфектни, а на другия, че сме лайна. Знаем това и трябва да го приемем, но винаги е по-добре, когато хората ни хвалят и са щастливи. Понякога животът е такъв, понякога трябва да минем през лоши моменти и трябва да променяме. Нещо, което направихме", каза още Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не може само Ядене на Храна трябва

    2 0 Отговор
    Акъл и Акане да не се отрови Организъма
  • 2 Последния Софиянец

    0 0 Отговор
    На другия ден са прави.
  • 3 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    РОНА ---ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ СТИ--- БИ ? ФУТБОЛИСТИ --- В ЕДИН МОМЕНТ СТЕ С " К" НАПРЕД , В ДРУГ С" Г" НАПРЕД --НО МИСЛЯ ,ЧЕ ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ -ДО ДЪЛБОКА СТАРОСТ !?!?!?!?