Last news in Fakti

31 Октомври, 2021 17:30 2 586 3

Златан Ибрахимович: Обичам Мбапе, но той трябва да усети вкуса на кръвта

  • златан ибрахимович-
  • килиан мбапе-
  • минал-
  • псж

Мбапе е в Топ 10, но има и други футболисти, които са от години сред най-добрите и все още са млади

Златан Ибрахимович: Обичам Мбапе, но той трябва да усети вкуса на кръвта - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович направи поредното си силно изказване. Шведът говори във френското телевизионно предаване "Телефут", като сподели и мнението си за Килиан Мбапе.

"Обичам Мбапе. Но той все още се чувства много удобно. Време му е да усети вкуса на кръвта, да се отърка в хората, да им каже, че не е най-добрият и трябва още да се развива. Мбапе е в Топ 10, но има и други футболисти, които са от години сред най-добрите и все още са млади. Там е и Холанд, както и Ибрахимович", казва да себе си ексцентричният футболист.

"Искам да покажа на всички, че 40 е само едно число и да продължа да правя това, което обичам. Не мога да играя така, както го правех преди 5-10 години, но съм по-интелигентен и имам повече опит", добави той.

"Аз съм най-добрият. И не мога да се изненадам, когато някой ми каже, че съм най-добрият. Що се отнася до моето оттегляне, няма какво повече да доказвам и да се извинявам, когато спра с футбола. Ще продължа, докато някой не ме изхвърли или не ми каже, че не разчита повече на мен. Или когато съм напълно свършен", заяви Златан Ибрахимович.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинката

    3 3 Отговор
    Тоя на забрави да на спомене! Аз съм по интелигентен и от тримата, аз съм д,Артанян!
  • 2 Този е добър

    9 4 Отговор
    Футболист, но има отвратителен босненски характер, много е самонадеян
  • 3 Ябадабадуу

    7 2 Отговор
    Не знам дали е най-добрият, ала е най-интелигентният определено. Бая добре си служи с психологическите оръжия.