Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 17:00 1 471 0

Звезда на Аталанта е отказал да замени Лукаку в Интер

  • дуван сапата-
  • аталанта-
  • интер-
  • ромелу лукаку

Шампионите са се свързали с него, за да уредят трансфера, но без успех

Звезда на Аталанта е отказал да замени Лукаку в Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Една от големите звезди на италианския Аталанта - Дуван Сапата, е отказал оферта от Интер през лятото, за да замести напусналия Ромелу Лукаку, който се завърна в английския Челси. Нападателят сам признава, че е бил изправен пред подобно трудно решение.

Интер ме изкушаваше, но аз имам свои идеи. Щастлив съм, че останах в Бергамо, което бе най-доброто решение за семейството ми и мен“, каза Сапата, цитиран от Football-Italia.

Колумбиецът играе най-добрия футбол в кариерата си, откакто се присъедини към тима на „Богинята“. Той вече има 142 мача зад гърба си с черно-синия екип, в които е отбелязал 72 гола и е асистирал за 35. Единственото обаче, което му липсва, са трофеите. Той имаше възможност да вдигне Купата и Суперкупата на Италия с екипа на Наполи през сезон 2013/14, но тогава ролята му бе по-скоро на резерва.

Интер междувременно се подсили с Един Джеко и Хоакин Кореа, за да се опита да запълни празнината, оставена от Лукаку. Изглежда, че двамата са далеч от нужното ниво, макар „нерадзурите“ да са в добра позиция, за да се опитат да защитят титлата си към този момент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА