Last news in Fakti

2 Ноември, 2021 12:47 1 724 1

Меси: Не е правилно да сравняваме триото МСН и МНМ

  • лионел меси-
  • неймар-
  • псж-
  • барселона-
  • килиан мбапе-
  • луис суарес

Имах късмет да съм част от триото на Барса и се надявам с новото такова да постигнем същите успехи

Меси: Не е правилно да сравняваме триото МСН и МНМ  - 1

Лионел Меси даде интервю за каталунското издание “Спорт”, в което бяха засегнати много теми, включително отношенията му с другите големи звезди на Пари Сен Жермен - Неймар и Килиан Мбапе.

“Всички в отбора ме посрещнаха дружелюбно и направиха много, за да ми е по-лесно. С Неймар се познаваме отдавна и продължихме да общуваме, независимо че той вече не беше част от Барселона. С Килиан беше малко по-странно в началото, защото той не знаеше дали ще остане в тима, или ще напусне. Вече се опознаваме по-добре и на терена, и извън него. Разбираме се чудесно. Истината е, че настроението в съблекалнята е отлично и всички са в добри отношения помежду си”, каза Меси.

“Не е правилно да сравняваме триото МСН (Меси, Суарес, Неймар) и МНМ (Меси, Неймар, Мбапе). Луис Суарес е “деветка” с по-различни характеристики от Мбапе. През последните няколко години Килиан играеше основно на фланга. През този сезон, а може би и през миналия, той по-често действа в центъра. Мбапе обича да играе с топката, да използва мощта си и да нахлува в свободните пространства. Луис пък е по-скоро централен нападател, голмайстор. Няма как да направим коректно сравнение. Имах късмет да съм част от триото на Барса и се надявам с новото такова да постигнем същите успехи”, пожела си аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НуЛео

    3 1 Отговор
    Меско вече не може да вкарва голове.