Last news in Fakti

2 Ноември, 2021 13:57 2 005 0

Рио Фърдинанд защити Роналдо от критиките: Това е богохулство!

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • рио фърдинанд

Други казват, че Кристиано се откроява в Манчестър Юнайтед, което е страхотно, но заради него отборът няма да постигне нищо

Рио Фърдинанд защити Роналдо от критиките: Това е богохулство! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед - Рио Фърдинанд защити Кристиано Роналдо от критиките.

„Критиките, които чувам, са чисто богохулство. Говорят, че Роналдо е причината Манчестър Юнайтед да няма успехи. Други казват, че Кристиано се откроява в Манчестър Юнайтед, което е страхотно, но заради него отборът няма да постигне нищо.

Твърде често чувам подобни изказвания, които са срамни и крайно неуважителни. Твърдят, че Роналдо не пресира, защото не тича толкова много... Но той не е тук за това. Понякога трябва да използвате силните страни на даден играч, а в някои клубове можете да направите това, когато имате суперзвезда в отбора си", каза Фердинанд.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА