Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 14:00 2 603 0

Антонио Конте иска звезда от Милан да е първото му попълнение в Тотнъм

  • франк кеси-
  • милан-
  • тотнъм-
  • антонио конте

Италианецът има много работа, за да вкара „шпорите“ в правия път

Антонио Конте иска звезда от Милан да е първото му попълнение в Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Антонио Конте вече е придобил първите си впечатления от състава на Тотнъм, а видяното го е накарало да започне да се оглежда за нов централен полузащитник. Calcio Mercato смята, че първи в списъка му е халфът на Милан Франк Кеси.

24-годишният котдивоарец е основна фигура в състава на Стефано Пиоли и това означава, че ще е трудна цел за „шпорите“. Проблемът за „росонерите“ обаче е, че той има само 8 месеца от договора си на „Сан Сиро“ и ако не се решат да го продадат през януари, може да се наложи да го изпуснат без пари през идното лято.

Кеси го очакват €190 000 на седмица, ако реши да смени Милано с Лондон, което е с €60 хил. по-малко от предполагаемата оферта на настоящия му тим.

В момента Конте ще се наложи да се справя с Хари Уинкс, Оливър Скип, Танги Ндомбеле, Джовани Ло Селсо, Деле Али и Пиер-Емил Хойберг на най-невралгичния пост в състава му. От всички единствено датчанинът изглежда има нужните качества, за да си спечели доверието на новия наставник.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА