Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 13:50 1 589 2

Теди Шерингам: Трябва да спечелим Шампионската лига

  • теди шерингам-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • шампионска лига

Шерингам, който донесе трофея на Юнайтед в най-комерсиалното клубно състезание през 1999 година,  призова ръководството на клуба да постави цел на отбора

Теди Шерингам: Трябва да спечелим Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам твърдо вярва, че „червените дяволи“ могат да вдигнат най-престижния европейски клубен трофей. Бившият английски национал смята, че с футболист като Кристиано Роналдо, всичко е възможно.

Шерингам, който донесе трофея на Юнайтед в най-комерсиалното клубно състезание през 1999 година, призова ръководството на клуба да постави цел на отбора, спечелване на Шампионската лига.

„Крайно време е Манчестър Юнайтед да се събуди. Отборът трябва да си върне това, което му принадлежи и отново да печели купи. Да, лесно е да се каже, но щом разполагаме с Кристиано Роналдо, можем всичко. Той е феноменален и само с негова помощ можем да триумфираме в надпреварата. Роналдо притежава всичко, от което Юнайтед се нуждае. Трябва да сме честни и да признаем, че ако не бе португалецът, щяхме да страдаме много повече", започна той.

Нека всички в тима си поставят високи цели и опитат да постигнат нещо голямо. Аз желая съставът да направи всичко възможно да спечели шампионска лига. Вярвам, че имаме качествата и потенциала да го направим“, коментира Шерингам.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гошо

    2 2 Отговор
    теди се е напрегнал нещо...
    томас тухел питаха ли? :D
  • 2 ПЕНКО

    1 3 Отговор
    ТЕДИ ИМА ОБРОЗОВАНИЕ САМО ДО ОСМИ КЛАС -РИТНИТОПКОВЕЦ !!!