Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 23:00 3 646 1

Челси си подсигури услугите на един от най-обещаващите английски таланти

  • тревор чалоба-
  • челси

Младият защитник ще играе на „Стамфорд Бридж“ поне до 2026 г.

Челси си подсигури услугите на един от най-обещаващите английски таланти - 1
Снимка: БГНЕС

Челси поднови договора на един от най-обещаващите си таланти - Тревор Чалоба, като предложи нов 5-годишен контракт на своя централен бранител, научихме от клубния уеб-сайт.

22-годишният сиералеонец с английски паспорт записа първите си мачове за „А“ отбора на Томас Тухел през този сезон и дори се отчете с две попадения от старта на кампанията. Това му гарантира предложението за удължаване на престоя си на „Стамфорд Бридж“ до лятото на 2026 г.

Чалоба се очаква да измести от титулярите Тиаго Силва, тъй като бразилецът е на преклонна футболна възраст, но не е изключено да заеме поста и на Антонио Рюдигер, защото германецът е в последните 8 месеца от контракта си и изглежда прекалено вероятно да си тръгне след края на кампанията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.