6 Ноември, 2021 11:55 2 189 0

Продължават добрите новини във Волейболен клуб ЦСКА

  • антонина зетова-
  • тони зетова-
  • вк цска-
  • волейболен клуб цска

"Червените" съобщиха, че легендата Тони Зетова се завръща в родния си клуб

Продължават добрите новини във Волейболен клуб ЦСКА - 1
Снимка: ВК ЦСКА

Едно от най-големите имена в женския ни волейбол в последните 3 десетилетия – Антонина Зетова се завръща в българското първенство. Легендата се включва в щаба на родния си ЦСКА, съобщиха от клуба.

Зетова ще бъде помощник треньор на Юлия Иванова в женския състав на „червените”. Освен това тя ще работи и в школата на клуба, където ще помага за развитието на девойките и интегрирането им към първия състав. За последно бившата националка бе част от ЦСКА през 2014 година.

Легендата е една от най-успешните ни волейболистки. Тя е MVP и най-добър реализатор на Европейското първенство през 2001 година, когато „лъвиците” спечелиха бронзов медал. Три пъти е избирана за най-добър нападател на италианското първенство. Два пъти е печелила приза за най-полезен играч, като още толкова е била и най-добър реализатор.

Ръководството на ВК ЦСКА приветства Тони с добре дошла и ѝ пожелава много успехи с любимия клуб.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА