Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 15:04 1 566 1

Шави с емоционални думи за завръщането си в Барса

  • шави-
  • барселона-
  • шави ернандес

"Връщам се на мястото, където съм израснал. Връщам се в клуба на живота си", написа новият старши треньор на каталунския гранд

Шави с емоционални думи за завръщането си в Барса - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Новият старши треньор на Барселона Шави отправи послание към привържениците на отбора.

Легендарният полузащитник на каталунците ще бъде представен официално в понеделник пред феновете на "Камп Ноу", след което ще даде пресконференция.

"Скъпи привърженици, връщам се у дома. Връщам се на мястото, където съм израснал. Връщам се в клуба на живота си. Нямам думи да опиша емоциите, които изпитвам от възможността отново да защитавам честта на тази емблема, която е в сърцето ми. Ще мога отново да усетя вибрациите на "Камп Ноу" и да чуя скандиранията на великите фенове на този клуб", написа Шави в Инстаграм.

Знам, че се връщам в Барселона в труден момент, но приемам това предизвикателство с голям ентусиазъм. Ще работя и ще се боря заедно с вас, за да върнем Барселона на мястото, което заслужава. Благодаря на Барселона за оказаното доверие и искам също да изразя благодарността си към всички фенове, които смятаха, че трябва да поема тази толкова важна роля. Историята продължава", се казва още в посланието на Шави.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    1 1 Отговор
    Браво но не ми е ясно как взеха недоразумението Куман който и за ЦСКА не става.