8 Ноември, 2021 08:37 1 529 2

Винисиус се приближава до нов мега договор

  • реал мадрид-
  • винисиус-
  • ла лига

Откупната му клауза ще е в размер на 1 милиард

Винисиус се приближава до нов мега договор  - 1

Бразилското крило на Реал Мадрид Винисиус съвсем скоро ще преподпише своя договор с клуба, съобщава испанската спортна медия “AS”.

Ръководството на "Лос Бланкос" вече подготвя документите по финализирането на новия контракт на бразилската перла. В него ще бъде включена зашеметяваща клауза за освобождаване в размер на 1 милиард евро.

21-годишният Винисиус Жуниор се представя на страхотно ниво от началото на кампанията и напълно заслужено ще бъде награден с нов договор от "кралете". Очаква се новият контракт на звездата да бъде до лятото на 2026 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    8 1 Отговор
    Браво на Винисиус! Щеше да е добре да сложите негова снимка, а не на неговия съотборник и сънародникРодриго! 😀😀😀

    Коментиран от #2

  • 2 Ххх

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    Ти сляп ли имаш на окото,не виждаш ли,че е виното на снимката