Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 12:13 1 648 1

Защитник на Левски: Забавлявай се като хлапе, но се бори като мъж

  • хосе кордоба-
  • левски

Кордоба прави силни мачове за Левски след трансфера си от Етър

Защитник на Левски: Забавлявай се като хлапе, но се бори като мъж - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Левски – Хосе Кордоба, изрази задоволството си от победата с 1:0 над Славия в най-старото столично дерби. Панамецът изигра пореден мач като титуляр за „сините”, които спечелиха с шестия гол в последните 5 мача на Билал Бари.

Централният бранител качи снимки от двубоя на „Овча Купел” в социалните мрежи и написа: „Забавлявай се като хлапе, но се бори като мъж”.

Кордоба прави силни мачове за Левски след трансфера си от Етър. В Панама дори се заговори, че 20-годишният футболист може да бъде повикан от селекционера Томас Кристиансен, за да помогне в битката за класиране на Мондиал 2022.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.