Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 10:27 1 568 4

Лудогорец кани бившия селекционер на Северна Македония за треньор

  • игор ангеловски-
  • лудогорец-
  • треньор

Игор Ангеловски постигна най-големия успех в македонския футбол, след като класира тима на Евро 2020 през тази година

Лудогорец кани бившия селекционер на Северна Македония за треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът Лудогорец обмисля възможността да покани за треньор бившия селекционер на Северна Македония Игор Ангеловски. 45-годишният специалист постигна най-големия успех в македонския футбол, след като класира тима на Евро 2020 през тази година. На шампионата на Стария континент западните ни съседи завършиха с нула точки в Група С, но оставиха положителни впечатления с играта си. По време на квалификациите за Мондиал 2022 Северна Македония пък победи като гост Германия и също влезе във водещите новини, пише „Мач Телеграф”.

Ангеловски бе начело на националния отбор в продължение на шест години, а след Европейското приключи с работата си в репрезентацията. Освен представителния тим на Северна Македония, още е водил Работнички в продължение на два сезона, като през 2013/14 печели дубъл в страната, а на следващия сезон защитава триумфа за Купата. Според медиите в страната Ангеловски също така е вариант за наставник на полския гранд Легия Варшава.

Както е известно Лудогорец в момента е воден за пореден път от Станислав Генчев, който пое отбора след уволнението на Валдас Дамбраускас. Младият специалист не среща проблеми в родния шампионат, но в Европа представянето на тима не върви и към момента е на последно място в Група F на Лига Европа и продължаването напред дори в Лигата на Конференциите изглежда трудна задача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    0 2 Отговор
    Още едно дърво в гората .Караманджуков само дърва събира
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тъпомер

    4 1 Отговор
    Тези убиха тъпомера. Фрашкани с пари хвърлят пари за играчи а един треньор не вземат като хората, с трици маймуни ще ловят.
  • 4 Гундий шофьора

    3 0 Отговор
    Да вземат хасковския везир Мъди Стоилов