Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 21:00 5 543 0

Двама искат да избягат час по-скоро от затвора на Солскяер

  • дони ван де беек-
  • дийн хендерсън-
  • манчестър юнайтед-
  • оле гунар солскяер

Норвежецът изглежда е напът да изгуби подкрепата и на съблекалнята

Двама искат да избягат час по-скоро от затвора на Солскяер - 1
Снимка: БГНЕС

Може би единственият аргумент в полза на Оле Гунар Солскяер, за да остане начело на Манчестър Юнайтед, е единството в съблекалнята и подкрепата на отбора му. Но съвсем скоро и това е напът да се промени, защото двама от играчите му вече са готови на всичко, за да си тръгнат от затвора, в който ги е вкарал.

Дони ван де Беек и Дийн Хендерсън до неотдавна бяха смятани за едни от най-обещаващите таланти в редиците на „червените дяволи“, но към момента и двамата всичко на всичко имат по няколко минути от старта на сезона.

Нидерландецът пристигна през 2020 г. срещу €42 млн. със статута на един от номинираните за „Златната топка“, а днес е считан за най-дълбоката резерва в халфовата линия.

Вратарят пък направи всичко необходимо през миналата кампания, за да може тимът му да финишира в топ 4, замествайки повече от достойно Давид де Хеа. Испанецът обаче е първи избор, независимо от състоянието, в което се намира. Разбира се, има го условието и че в момента е един от малкото в добра форма.

Остават по-малко от 2 месеца до началото на зимния трансферен прозорец и ако не видим трансфер на ван де Беек и Хендерсън, то със сигурност те ще бъдат изпратени под наем, докато нещо драстично не се промени в Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА