12 Ноември, 2021 22:02 1 884 3

Бербатов: Солскяер е съден още от първия ден

  • димитър бербатов-
  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед

Мога лесно да скоча и да кажа "Уволнете го"!, но се опитвам да съм по-рационален и да видя къде е истината

Бербатов: Солскяер е съден още от първия ден - 1
Снимка: berbatov.com

Бившият нападател на българския национален отбор и Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов не е сигурен дали ръководството на "червените дяволи" ще се поддаде на общественото мнение и ще уволни мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер.

"Очевидно бордът на директорите има доверие на Солскяер. Въпросът е дали ще се поддадат на общественото мнение и на настроенията на феновете, че е време Оле да бъде заменен. Дали ще се предадат, или отново ще застанат зад него? Ще наблюдаваме това внимателно.

Не завиждам на Оле за положението му. Tой непрекъснато чете, че ще бъде заменен. Това не се е случвало на никого преди. Той е съден още от първия ден.

Мога лесно да скоча и да кажа "Уволнете го"!, но се опитвам да съм по-рационален и да видя къде е истината. Истината обаче е, че отборът не играе добре.

Ако попитате всички бивши футболисти на Манчестър Юнайтед дали биха водили отбора, те ще кажат "вероятно да". Аз не правя изключение.

Гледах интервюто на Оле след последния мач и след това от любопитство погледнах негова снимка от първия му ден в Юнайтед. Може да се види разликата в сивата коса, лицето и всичко останалото. Стресът и очакванията си казват своето. Това е много стресираща позиция. Трябва да го имате в своето ДНК, за да може да живеете с това. Юрген Клоп, например, е създаден за това. Пеп Гуардиола също", коментира Бербатов пред сайт за спортни залози.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 све

    7 2 Отговор
    от всичко разбира нашето момче ...
  • 2 Дискич

    4 1 Отговор
    Кой те има за жив бе умрял мокет.
    Като беше в отбора само лъскаше пейката а сега акъл дава.
    Балерина нещастна
  • 3 Бербатовица

    0 0 Отговор
    По принцип не разрешавам на моя Митко да се изказва, защото има много работа и все е зает - пере, чисти, глади, пазарува и прави зимнина! Как намира време за Оле не ми е ясно..,