Last news in Fakti

13 Ноември, 2021 20:02 1 484 0

Фернандо Алонсо най-бърз в последната тренировка преди Гран при на Бразилия

  • фернандо алонсо-
  • формула 1-
  • гранд при на бразилия-
  • макс верстапен

Испанецът кара с разнообразие от софт и мидиъм гуми и в крайна сметка успя да измъкне първото място от Макс Верстапен (Нидерландия, Red Bull) с време 1:11.238 минути

Фернандо Алонсо най-бърз в последната тренировка преди Гран при на Бразилия - 1
Снимка: БГНЕС

Фернандо Алонсо (Испания, Alpin) записа най-добра обиколка във втората и последната тренировка преди Гран при на Бразилия от Формула 1.

Испанецът кара с разнообразие от софт и мидиъм гуми и в крайна сметка успя да измъкне първото място от Макс Верстапен (Нидерландия, Red Bull) с време 1:11.238 минути. Лидерът в генералното класиране изостана с 0.864 секунди и остана на второ място, след като не кара в последните минути на тренировката.

Валтери Ботас (Финландия, Mercedes) завърши на третото място с пасив от 1.117 секунди, а неговият съотборник Люис Хамилтън (Великобритания, Mercedes) бе едва пети зад Естебан Окон (Франция, Alpin). Световният шампион изостава с 19 точки от Верстапен преди Гран при на Бразилия.

По-късно днес ще бъде проведено спринтовото състезание в Бразилия, като все още не е известно от коя позиция ще стартира Хамилтън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА