Last news in Fakti

14 Ноември, 2021 16:07 2 527 3

Емблематичен полузащитник на ЦСКА: Гриша Ганчев сбърка с някои треньори

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • ивайло киров-
  • нестор ел маестро-
  • милош крушчич

Вместо хората да се нервират и да пишат в социалните мрежи, нека отидат на стадиона

Емблематичен полузащитник на ЦСКА: Гриша Ганчев сбърка с някои треньори - 1
Снимка: БГНЕС

Ивайло Киров е един от емблематичните полузащитници на ЦСКА от 80-те и началото на 90-те години, а по-възрастните привърженици на тима все още си спомнят за тандема, който бе заформил с Костадин Янчев. Сега Киров следи случващото се на "Българска армия". Според него собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е сгрешил с назначаването на треньори като Нестор Ел Маестро и Милош Крушчич.

"Това в момента не е ЦСКА, който искам да виждам. Трябва да приключваме съперника до 20-ата минута. Но това не е повод да не се ходи на стадиона. Феновете не трябва да се делят. Трябва да си подкрепяме отбора. Да сме зад него. Вместо хората да се нервират и да пишат в социалните мрежи, нека отидат на стадиона. Да вдигнат футболистите. За съжаление и "Армията" вече не прилича на нищо. Панчарево също се бе превърнал в един пущинак и ако не беше Гриша Ганчев, сега и база нямаше да имаме", заяви Киров пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Белчо Ганбия

    1 3 Отговор
    Абе ти добре ли си?! Какво общо имат тези черни получовеци с червени фланелки с онова ЦСКА, с българската армия и с България изобщо? Какво да гледам?! Аз ако искам да гледам н,е. гра и маймуби ще си пусна някой мач от Англия, Франция, Германия, Италия...или Анимал планет!
  • 2 Левски 1914

    4 5 Отговор
    Ганчев сгреши още като докара обединения с Литекс Етрополе, цска ФАЛИРА на 09 09 2016 г. Ковачееев.
  • 3 Българин

    2 0 Отговор
    Моля фенове на Тр-а-вестит (Подуене) да не коментират най-титулования български клуб! Имат си фалиращ оТбор с 40 млн борч така че, коментарите към Насо Г. за :)))