Last news in Fakti

21 Ноември, 2021 11:00 2 470 4

Зверев надхитри Джокович по пътя към финала в Торино (ВИДЕО)

  • александър зверев-
  • новак джокович

Германецът постигна четвъртата си победа над световния №1

Зверев надхитри Джокович по пътя към финала в Торино (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Александър Зверев отстрани Новак Джокович на финалния турнир от Мастърс турнира на ATP в Торино след близо два часа и половина битка в залата. Така той си осигури двубой с Данийл Медведев за трофея по-късно днес.

Двамата атлети демонстрираха истинско майсторство на корта, като особено впечатление направиха сервисите им. Те си размениха общо 29 директни точки, като световният №1 реализира с 1 повече от съперника си, макар срещата да приключи именно с ас на германеца.

Логично разликата дойде в играта на втори сервис, където Зверев отчете 63% успеваемост срещу 41% на Джокович. Това му помогна, за да спечели първия сет след тайбрек и третия с убедителна разлика от 6:3.

Сърбинът нанесе все пак своя удар във втората част, когато успя да пробие и да затвори сета при 6:4.

Зверев ще се изправи днес от 15:30 часа българско време срещу Медведев, за да решат кой е по-заслужилият шампион от двамата. Никой от тях до сега не е печелил надпреварата в Торино.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    9 0 Отговор
    ... С малката разлика, че от 15:30 е финалът на двойки, а на сингъл е от 18ч ... Простено им е ... журналисти, какво да ги правиш ...
  • 2 Тенисексперт

    5 12 Отговор
    Джокович никога няма да може да завоюва нова титла от Шлема!! Видяхте ли го в края на мача със Зверев! Едва дишаше!! Какво да говорим за формата три от пет сета!! Оттук нататък често ще дава " фира"!!!
  • 3 карамфила

    2 0 Отговор
    Е и кво от туй?Той и наш Гришо би Джокович 7 пъти но не се хвали с това,не е хвалипръцко.
  • 4 Драгиев

    1 0 Отговор
    Джокович отново се провали.