Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 17:45 962 1

Калоян Кръстев е почитател на Ювентус, но носи №14 в ЦСКА заради Тиери Анри

  • калоян кръстев-
  • цска-
  • тиери анри-
  • ювентус-
  • йохан кройф

Нападателят на „армейците“ все още се адаптира трудно към клуба

Калоян Кръстев е почитател на Ювентус, но носи №14 в ЦСКА заради Тиери Анри - 1
Снимка: БГНЕС

Калоян Кръстев намира трудно място в титулярния състав на ЦСКА, но пред него все още има достатъчно време, за да разгърне потенциала си. Младият нападател разказва малко повече за себе си в интервю за Kota Sport, като се връща назад към дните си в Италия.

Аз съм едно обикновено момче, което обича да играе футбол. Любимото ми първенство е Серия А, а тимът, на който симпатизирам – Ювентус“, каза снажният голаджия.

Кръстев пристигна на „Българска армия“ през лятото от тима на Славия срещу €250 хил., но все още не може да се пребори с Жорди Кайседо за единствената позиция на върха в схемата на Стойчо Младенов. Той все пак откри головата си сметка срещу Левски, за да постави началото на обрата срещу вечния съперник при успеха с 1:2.

Взех 14-и номер, защото имам любими футболисти, играли с него. Тиери Анри беше страхотен играч, на легендарния Йохан Кройф пък съм гледал много клипове. Иначе любимият ми номер е 9. Но Жорди Кайседо играе с него в ЦСКА и не успях да го взема“, каза още футболистът.

Талантът признава също така, че е изпълнил една от детските си мечки, като е подписал с „армейците“. Той е почитател още от 7-годишна възраст, когато е започнал да тренира футбол в „Червено знаме“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    0 0 Отговор
    снощи разковахме старата гусжа.
    съчувствам му на момчето.