Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 21:00 3 259 2

Бивш съотборник на Божинов и звезда на Ювентус влиза в затвора за връзки с италианската мафия

  • фабрицио миколи-
  • ювентус-
  • фиорентина-
  • палермо-
  • мафия-
  • мауро калдероне

Нападателят ще прекара следващите три години и половина зад решетките

Бивш съотборник на Божинов и звезда на Ювентус влиза в затвора за връзки с италианската мафия - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият съотборник на Валери Божинов Фабрицио Миколи ще прекара следващите 3 години и половина в затвора, след като Апелативният съд в Палермо е потвърдил решението на Върховния съд, научихме от Sky Sports.

42-годишният бивш национал на Италия бе намерен за виновен в изнудване. Той е помогнал на свой приятел, за да бъде заличен негов дълг в размер на €12 000, като е потърсил за помощ сина на един от големите мафиотски босове в региона Антонино Калдероне - Мауро.

Мауро Калдероне в момента излежава присъда от 7 години, след като магистратите го затвориха зад решетките през миналия месец.

Миколи е плод на академията на Милан, след което гради кариера в Тернана, минава през Ювентус, Фиорентина, Бенфика и Лече преди през 2015 г. да обяви оттеглянето си от футбола. По време на престоя си в Палермо той бе обвинен и в употребата на наркотици, но тогава получи само наказание от футболната федерация.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихи

    10 0 Отговор
    Е на това му се вика връзкар карък
  • 2 Ххххххх

    1 0 Отговор
    В България мафия въобще няма!