Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 20:00 2 109 3

Мениджърът на Фюри: Опитните боксьори не спират да го отбягват

  • хюи фюри-
  • дерек чисора-
  • бен шалом

Той все пак смята, че ще може да му уреди битка с Дерек Чисора

Мениджърът на Фюри: Опитните боксьори не спират да го отбягват - 1
Снимка: БГНЕС

Хюи Фюри е един от най-опитните и в същото време най-млади боксьори в тежка категория в момента, а това очевидно притеснява хората от челото в дивизията. Те дори целенасочено го отбягват, според мениджъра му Бен Шалом, научихме от Sky Sports.

Отправихме оферти към няколко от големите имена, но Хюи не е човек, с когото биха искали да се бият. Той е много млад и много осъзнат и затова опитните в тежка категория се стараят да го отбягват“, каза Шалом пред британското издание.

Той все пак сподели, че има шанс да уреди на клиента си мач с Дерек Чисора, след като сънародникът му приключи реванша с Джоузеф Паркър през декември.

Междувременно Фюри възнамерява да поддържа форма с хора от ранга на Крис Ареола и Тревор Брайън, които са готови да премерят ръкавиците си с него.

Припомняме, че малкият братовчед на Тайсън Фюри гостува в София за мач с Кубрат Пулев през 2018 г., когато загуби по точки от българина.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ламбо

    5 1 Отговор
    Абе щом е паднал от Пулев ,какво ми го хвалиш . Големите не искат да играят с него защото е слаба ракия.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 До Кубрат пулев

    1 0 Отговор
    Кобра предай на Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол, че Тайсън Фюри я харесва и иска за гадже. И че го заболяло като тя била казала, че ще подкрепи другите ММА. Тайсън Фюри каза, че иска тя него да подкрепя а не другите.