26 Ноември, 2021 19:30 1 088 0

ПСЖ отрече за Зидан и даде кредит на доверие за Почетино

  • маурицио почетино-
  • псж-
  • зинедин зидан-
  • манчестър юнайтед

Аржентинецът изглежда все пак, че няма да поеме Манчестър Юнайтед

ПСЖ отрече за Зидан и даде кредит на доверие за Почетино - 1
Снимка: БГНЕС

Слуховете, че се готви сериозна треньорска рокада на най-високо ниво изглежда се оказаха неверни, след като от ПСЖ официално обявиха, че не водят преговори със Зинедин Зидан и нямат намерение да се разделят с Маурицио Почетино, научихме от The Guardian.

Аржентинецът бе спряган за един от водещите кандидати за треньор на Манчестър Юнайтед, след като Антонио Конте официално подписа с Тотнъм, а след това Оле Гунар Солскяер бе уволнен.

Редица анализатори на „острова“ смятаха, че се готви рокада със „Зизу“, тъй като самият французин е заявил пред близки, че би се върнал в професията единствено за френския национален отбор или за тима на „парижани“.

Почетино изглежда ще получи възможност, за да довърши проекта си в Париж, където основната цел остава спечелването на Шампионската лига.

При „червените дяволи“ пък са близо до сключването на краткосрочен договор с Ралф Рангник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА