Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 22:00 1 768 1

Барселона иска Кавани, за да замести Агуеро

  • единсон кавани-
  • серхио агуеро-
  • барселона-
  • манчестър юнайтед

„Каталунците“ изглежда имат нужда от доказан реализатор, макар и в края на кариерата му

Барселона иска Кавани, за да замести Агуеро - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона отново остана в намален състав в предни позиции, след като стана ясно, че Серхио Агуеро ще прекрати активната си футболна кариера поради здравословни проблеми. Това кара клуба отново да се върне на трансферния пазар, за да привлече негов заместник, а, според Mirror, това ще е Единсон Кавани.

Уругваецът доказва в Манчестър Юнайтед, че все още има какво да даде за световния спорт, но завръщането на Кристияно Роналдо в клуба направи така, че той да получава по-малко възможности за изява.

Кавани е обвързан до лятото на 2022 г. с „червените дяволи“, което означава, че „каталунците“ ще трябва да платят трансферна сума за него, ако интересът им се окаже реален.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КозлодуйпидираЗ

    0 1 Отговор
    Не е вярно това, Шави категорично е отказал на Лапорта за Кавани.