Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 13:54 2 099 7

Председателят на Българска федерация ски Цеко Минев обяви основната ни цел

  • цеко минев-
  • българска федерация ски-
  • олимпийски игри-
  • основна цел

Тази година сме насочени основно към Олимпийските игри в Пекин, заяви Минев

Председателят на Българска федерация ски Цеко Минев обяви основната ни цел - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на Българска федерация ски Цеко Минев говори пред медиите преди началото на зимния сезон. Минев обяви, че целите са насочени към Олимпийските игри в Пекин, като всички се надяват на добро представяне на Игрите.

„Надявам се, че снежното време навън започва да влияе, че идва зимният сезон и всичко стартира наново. Да се надяваме в тези сложни времена, с тази противоепидемична обстановка, но ние трябва да направим всичко възможно, че целият състезателен сезон ще се проведе както трябва. Поне такива са индикациите за момента, но виждате, че цялата обстановка е супер динамична и всичко е възможно. Тази година сме насочени основно към Олимпийските игри в Пекин. Това е сочено като най-важен приоритет във федерацията и цялата подготовка и най-изявените елитни състезатели във федерацията са насочени именно към това. Също и участието на всички световни купи и европейски такива на всички нива и най-основните състезания през сезона“.

„Смея да кажа, че на състезателите им беше осигурено абсолютно оптимална и с всичките възможности, които имаше през лятото, подготовка. Всички минаха през няколко лагера на сняг, след това физическа подготовка. Първоначалните резултати и формата, в която се чувстват е доста добра. Храним наистина сериозни надежди за добро представяне в Пекин. Дано всичко е нормално“, заяви Минев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 30 години Аман

    16 2 Отговор
    Всички тези, финансови чучела на асоциаций ,
    няма ли кой да ги постави в един чувал,
    с по тежък камък и в Искъра!
  • 2 истина е

    13 2 Отговор
    Цеко Минев е най--честният бизнесмен в държавата , но след Пеевски !!!
  • 3 SH BG

    8 2 Отговор
    Такива като цеко и КоВидя не ги лови - сигур са инжектирани с намсиквото, и вече са безсмъртни като рептилиите ГейБил, Ротшилд и т.н.... :::)))

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 4 Kole

    7 3 Отговор
    Цеко въобще не е ченге от ДС. И няма нищо общо с Банско и Витоша. Там са Марк Жирардели и клетия кипърски клошар Гьоргоус Гьоргиу...

    Коментиран от #7

  • 5 Фреди

    4 0 Отговор
    Успех на българските спортисти, имаме нужда от добро представяне в Пекин, българският спорт го заслужава, защото въпреки всички трудности имаме добри спортисти с огромно желание да се доказват, с воля и дух, които могат да ги изстрелят много напред!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мартин

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Kole":

    Kole, ти знаеш ли някой успял в България, който не е от ДС? Васил Божков какъв е - сигурно е чист като момина сълза? Ами олигархът Иво Прокопиев например? Баща му е бил личен шофьор на шефът на Държавна сигурност, а сега се води медиен олигарх! Да не изброявам и другите бандити от типа на Миньо Стайков, Николай Банев и тем подобни...