Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 21:30 1 020 1

Алберт Попов се цели в медал от зимната Олимпиада

  • алберт попов-
  • радослав янков-
  • зимна олимпиада

Скиорът се вижда на почетната стълба при слалома

Алберт Попов се цели в медал от зимната Олимпиада - 1
Снимка: БГНЕС

Националният състезател на България Алберт Попов се е прицелил в място на почетната стълба в слалома на предстоящите зимни Олимпийски игри в Пекин, научихме от bTV.

,Всичко е възможно. Смятам, че съм показал предни класирания и не съм толкова далеч от най-предните. Въпросът е да нацелим абсолютно всичко и точно в този ден да се нагласят нещата. Вярвам в себе си, повече може би от всички останали“, каза скиорът.

Състезателят ни по сноуборд Радослав Янков също очаква надпреварата с нетърпение, но реалистичните му цели са за място в топ 16.

Олимпиадата ще се проведе в периода 4-20 февруари 2022 г. в Пекин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едва ли

    2 0 Отговор
    Този спорт има точни критерии - секунди, десети, стотни... Виж, ако имаше "съдийско решение", би било възможно и олимпийски шампион да станеш -както вече /ни / се случи...