1 Декември, 2021 09:49 1 729 2

Тенис великанът Рафаел Надал обяви завръщането си (ВИДЕО)

  • рафаел надал-
  • надал-
  • завръщане

"Много съм щастлив, че ще се завърна на Mubadala World Tennis Championship в Абу Даби", обяви Матадора

Тенис великанът Рафаел Надал обяви завръщането си (ВИДЕО) - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

След една година почивка Mubadala World Tennis Championship се завръща, за да даде вълнуващ старт на сезон 2022. Демонстративният турнир в средата на декември включва и едно дългоочаквано име – това на Рафаел Надал, който отсъстваше дълго от кортовете поради контузия.

Матадора потвърди участието си чрез кратко видео, споделено в социалните мрежи:

„Здравейте всички, тук е Рафа! Много съм щастлив, че ще се завърна на Mubadala World Tennis Championship в Абу Даби. Надявам се да ви видя там“ – каза носителят на 20 титли от Големия шлем.

Последният мач на испанеца беше на турнира във Вашингтон през август.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел пенев

    7 3 Отговор
    Всички разбраха,че този великан години наред са го помпили със стимуланти но разрешени от лекар за да е всичко законно при победите без допинг контрол.
  • 2 Нов

    3 1 Отговор
    Връща се да си чеше разни неща по 15 пъти .