Last news in Fakti

3 Декември, 2021 07:45 3 574 5

Дионтей Уайлдър: Тепърва най-доброто от мен предстои

  • дионтей уайлдър

Американецът изглежда няма намерение да се пенсионира

Дионтей Уайлдър: Тепърва най-доброто от мен предстои - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият шампион на WBC Дионтей Уайлдър може и да претърпя тежко поражение в последния си мач с Тайсън Фюри, но американецът далеч не е решил, че това е краят за него. Напротив, той дори предвижда светло бъдеще пред себе си.

За мен това не е краят, а просто началото. Тепърва най-доброто от мен предстои. Макар да постигнах много неща, дори повече отколкото съм си представял. Все още имам своите цели в спорта и затова пазя любовта си към него“, каза Уайлдър в подкаста на Тели Суифт, цитиран от Mirror.

36-годишният боксьор все пак има само 2 загуби в кариерата и шансовете му отново да стигне до двубой за шампионския пояс не са никак малки.

„Бронзовия бомбардировач“ счупи ръката си при боя с Фюри преди няколко месеца и все още се възстановява. Той е категоричен, че, щом се излекува, отново се връща в залата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дани

    4 3 Отговор
    Тоя е като Кобрата. Яде бой и пак се надува. Поне беше световен шампион за разлика от нашия.
    Но не виждам как би станал отново световен шампион.

    Коментиран от #2, #3, #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Чича

    3 0 Отговор
    Ами какво виждаш г-н сплескан х-й
  • 5 Чича

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дани":

    Аман от разбирачи урунгели и едноклетъчни бактерии