Last news in Fakti

6 Декември, 2021 23:00 1 367 0

Карло Анчелоти се чувства длъжен да спечели Шампионската лига

  • карло анчелоти-
  • шампионска лига-
  • реал мадрид-
  • интер

Италианецът има сериозно бреме, откакто се завърна в Реал Мадрид

Карло Анчелоти се чувства длъжен да спечели Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид и Интер излизат в битка за първото място в Група D на Шампионската лига, но Карло Анчелоти гледа на този мач, като на поредната крачка към това, за което е задължен да стори, а именно да вдигне трофея през май.

Демонстрираме класа и себеотдаденост. Дали можем да спечелим Шампионската лига? Стремим се да се готвим добре за всеки мач и да не мислим за това. Утре искаме да победим един силен отбор. Целта е да стигнем до края на турнира, което е много трудно. Това е над дълг с оглед факта, че сме най-успешният клуб в Европа“, каза Анчелоти по време на пресконференцията преди мача с Интер, цитиран от УЕФА.

„Кралския клуб“ понастоящем е лидер в групата с 12 точки, но „нерадзурите“ са само на 2 зад него, така че евентуален успех за италианците на испанска земя би пренаредил ситуацията за жребия преди 1/8-финалите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА