Last news in Fakti

6 Декември, 2021 22:45 1 007 0

Левски излиза за победа срещу Амщетен

  • левски-
  • амщетен-
  • чалендж къп

Българският тим се цели в по-предно класиране на Чалендж къп

Левски излиза за победа срещу Амщетен - 1
Снимка: Circle Media

Завръщането на Левски в европейския волейбол минава през успех срещу австрийския Амщетен, като двата мача от турнира за Купата на претендентите (Challenge Cup). Срещите са във вторник и сряда от 18:30 часа в залата на Левски, като мачовете ще са с публика – зрители със зелен сертификат или отрицателен тест за коронавирус.

За играчите на Левски възможността да играят в Европа е един безценен опит, които ще им помогне в израстването, надявам се, че това няма да са единствените мачове в този турнир през сезона. Преди 20 години конкуренцията в Европа беше доста по-малка, сега географията на елитния волейбол се разшири много и ще е трудно. Надявам се, че мачовете ще дойдат повече хора, да подкрепят отбора, да се насладят на добра игра и надявам се, на победи“, заяви президентът на Левски Владимир Николов.

Посрещаме с много ентусиазъм тези европейски мачове, ще видим докъде ще имаме сили, за да продължим в турнира. Важното е по-младите ни играчи да разберат, че тези мачове имат стойност, тъй като ще играем срещу отбор, събрал играчи от няколко държави. Австрийското първенство не е по-силно от нашето, но това не означава нищо“, допълни треньорът на Левски Андрей Жеков.

B1B Box ще излъчи пряко и двата мача на Левски срещу Амщетен, като в коментара и студийната програма ще участват бившите национали Димо Тонев, Николай Иванов, Евгени Иванов и журналистът Петър Стоянов. Преките предавания във вторник и сряда започват в 18:15 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА