Last news in Fakti

7 Декември, 2021 10:25 1 029 2

Левски не се е отказал от национал на Северна Македония

  • дориан бабунски-
  • левски-
  • ботев враца

Под Околчица обаче имат своите условия, при които биха се разделили с един от най-важните си играчи

Левски не се е отказал от национал на Северна Македония - 1

Левски не се е отказал напълно от идеята да привлече в състава си национала на Северна Македония Дориан Бабунски, съобщава "Мач Телеграф". Нападателят продължава да прави фурор в Ботев Враца. Той е следен от човек на "сините" във всеки един мач. В последната среща именно Бабунски донесе победата над Берое (1:0) и вече има 8 попадения на сметката си.

Под Околчица обаче имат своите условия, при които биха се разделили с един от най-важните си играчи. На стадион "Христо Ботев" ще поискат определена трансферна сума, заложена в договора на играча, която се твърди, че е на стойност 100 хил. евро.

Освен това Левски ще има и сериозна конкуренция за подписа за юношата на Реал Мадрид. Нападателят представлява интерес за още няколко клуба, които са в доста по-добро финансово положение в момента. Един от тях е ЦСКА 1948, а футболистът е следен и от отбори от чужбина.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    2 1 Отговор
    Аиде бягаите с тези фалшиви новини знаете ли кога Левски ще даде 200 000 лв за играч по добре да си играем с Бари и Мартин Петков тогава. Разбрахте ли сега защо Левски няма да купува играчи от България щото играч от Ботев Враца е 200 000 лв. а от Славия почват от 600 000 лв. Затова половината ще са наши юноши и половината млади момчета от чужбина.
  • 2 Гошко

    3 0 Отговор
    Фалшива новина. Левски няма нужда от Бабунски. Идват 2 бразилци и 1 швед от Гана.