Last news in Fakti

8 Декември, 2021 10:47 1 450 0

Мбапе очаква Меси тепърва да изригва на терена

  • килиан мбапе-
  • лионел меси-
  • псж

Всички се нуждаем от Лео, когато мачът е от значение

Мбапе очаква Меси тепърва да изригва на терена - 1
Снимка: БГНЕС

Килиан Мбапе се кани да напусне Пари Сен Жермен, но се наслаждава на периода си с Лионел Меси. Снощи двамата забиха по два гола за успеха с 4:1 над Брюж в Шампионската лига, а тимът им продължава във фазата на преките елиминации.

“Всички се нуждаем от Лео, когато мачът е от значение - коментира младият французин. - Хубаво е, че той навлиза в най-добрата си форма. Тези две попадения ще му помогнат да се адаптира към тима. Сигурен съм, че в идните седмици той ще ни помогне възможно най-много”.

Aржентинецът има 6 гола и 3 асистенции след трансфера си край Айфеловата кула. Той е взел участие в 14 срещи във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА