Last news in Fakti

8 Декември, 2021 20:30 1 086 7

Бербатов отговори на слуховете, че иззема функции на клубовете с видео-обръщение

  • димитър бербатов-
  • бфс

Кандидат-президентът за БФС заяви, че разликата с предходните декларации е, че настоящите са по-опростени

Бербатов отговори на слуховете, че иззема функции на клубовете с видео-обръщение - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов отговори на съмненията, че събира декларации от българските футболни клубове, с които да изземе част от правата им в Българския футболен съюз. Той е категоричен, че подобно нещо няма и в декларациите има една-единствена разлика и тя е насочена към това да бъдат по-опростени за попълване.

Тъй като ставам свидетел на откровени лъжи в последните няколко дни от „родни специалисти“, в кавички, по повод декларациите, които събират с наша помощ, искам да кажа следното. Тези декларации са абсолютно същите, каквито бяха миналите декларации, на базата на които се състоя конгреса. Всички помни какво се случи. Една-трета от клубовете, както е по устав, събрахте подписи, декларации, те бяха внесени в Българския футболен съюз, бяха отхвърлени от там и след това отидоха в съда. А съдът след това ги прие. Тоест, ако имаше нещо нередно в тези декларации, конгрес нямаше да има. Сега процедурата е същата, декларациите са същите, дори по-опростени и по-конкретни. На 18 март е насрочен конгрес и вие и ние всички заедно се борим той да бъде изборен“, каза Бербатов от офиса на фондацията си.

Той отново потвърди, че предходният конгрес е бил опорочен, тъй като е трябвало да има балотаж.

Сред основните цели на кандидат-президента остават мандатността на ръководителя и премахването на клубните президенти от изпълкома на БФС.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    11 3 Отговор
    Пожелавам успех на Бербатов

    Коментиран от #2

  • 2 Мързел

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Аз пък му пожелавам да си намери работа. Безработен мързел 5 години си бърка в носа сега се сети да става президент.

    Коментиран от #6

  • 3 Кадровик

    2 8 Отговор
    “Екипа” на Бербатов, когато спечели изборите за президент на БФС: Митко - шеф, брато на Митко - Pi Ar Mitko, Мартин Петров - ковчежник и финансов директор, Ченчев - касиер, адв. Величков - момче за всичко, Валю Дузпата - международник… и т.н. Все индивиди от сой! Само за Стелиян Петров нищо не казаха, защо се прибра в Англия и не иска да чуе за Бербатов? Все така става… най-способните и заслужилите ще слугуват на чехльовци, наркоси, измамници и шмекери! СТЕЛИЯН, ХОРА!!!

    Коментиран от #4

  • 4 И още

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "Кадровик":

    Забрави Петър Величков ще бъде крадльото и Георги Градев вампира адвокат на екипа.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мързел

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "КАК МОЖЕ":

    Пирин-ЦСКА София в състава на гостите 10 чужденци и 1 българин. Ето това е скандално тези които най много плюят че няма национал да играят с един Българин. А Бетбатов ако иска да има силен национал може да започне от Пирин и да изкара силни млади момчета от ДЮШ. Мързела обаче си е мързел не може да помръдне от Бентлито.