9 Декември, 2021 18:30 1 159 0

НСА дава шанс на младите играчи срещу Славия

  • нса-
  • славия-
  • хокей

„Студентите“ станаха шампион в редовния сезон от хокейната лига

НСА дава шанс на младите играчи срещу Славия - 1
Снимка: Circle Media

НСА си гарантира титлата в редовния сезон в националния шампионат по хокей, а днес за тима ще играят по-младите хокеисти, които трябва да трупат опит. НСА посреща Славия в Зимния дворец на спорта от 20:30 часа.

Двата тима се класираха за плейофите, като завършват редовния сезон на първо и четвърто място и съответно, отново ще играят заедно в решителната фаза на шампионата, която стартира през януари.

Искаме да продължим да побеждаваме, но сега ще дадем шанс на по-младите ни играчи, които трябва да трупат опит на леда. Предстои световно първенство за младежи до 20 години през януари, ние имаме доста национали, така че ще е полезно за тях да играят повече. Всички сме здрави, в настроение сме след последната победа, но продължаваме да се готвим сериозно. Нашата голяма цел е силно представяне на плейофите защото там ни чакат тежки мачове“, заяви капитанът на НСА Светлин Стоев.

Последен мач за сезона за нас, вече са ясни участниците в плейофите, можем да играем без напрежение. Повикал съм двама хокеисти от дублиращия ни отбор: Симеон Каракановски и Стефан Спасов – и двамата играят много добре в аматьорската лига. Нашата цел беше да се класираме за плейофите, изпълнихме я, като в следващата част ще е по-тежко“, допълни президентът на Славия Мартин Миланов.

Репортаж от мача НСА – Славия може да гледате в предаването „Айсинг”, което се излъчва в неделя от 10:00 часа по B1B Box.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА