Last news in Fakti

10 Декември, 2021 16:00 1 733 8

Дражев към Михайлов: Ако не свика конгрес на 18 март, съдът отново ще се намеси

  • ивайло дражев-
  • бфс-
  • борислав михайлов

Един от кандидат-президентите продължава съдебната битка срещу настоящото ръководство на БФС

Дражев към Михайлов: Ако не свика конгрес на 18 март, съдът отново ще се намеси - 1
Снимка: БГНЕС

Битката за президентския пост в Българския футболен съюз продължава да се води с всички възможни средства, като този път атаката към настоящото ръководство идва от Ивайло Дражев. Той смята, че Борислав Михайлов би имал интерес да организира изборен конгрес на 18 март, защото в противен случай от Софийски градски съд (СГС) отново ще се намесят.

Досегашното ръководство има интерес да мобилизира ресурс и да проведе изборен конгрес на 18 март. В противен случай рискуват да бъдат отстранени от длъжност или да бъдат принудени да се явят на общо събрание, свикано отново от СГС по нова подписка на клубовете. След разглеждане и произнасяне на исковете за редовността на Конгреса вероятно ще последват и искове от засегнатите изключени и недопуснати клубове за непозволено увреждане по ЗЗД… въобще малоумията в главите на няколко несретници в администрацията, начело с Михайлов и Сие, ще коства много средства, време и усилия, но аз съм упорит и последователен човек, а и не бързам за никъде - всеки ден все нови глупости „творят “в централата“, каза Дражев пред Novsport.

Кандидат-президентът също така потвърди, че е получил уверение от вътрешния министър Бойко Рашков, че разследването за престъпения около организацията на предходния конгрес и внесения протокол в Търговския регистър продължава с високи темпове. Той дори очаква скоро да има и резултат от работата на полицията, но също така смята, че решенията на съда ще се отложат доста след 18 март.

Че ще бъде отстранено това ръководство нямам никакво съмнение. Аз отдавна казах, че имам стари сметки за уреждане с тях и дали сам или с по-младите момчета ще финализирам усилията си още от 2005 година“, закани се Ивайло Дражев.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баница

    5 1 Отговор
    Явно баницата е голяма. Всичко е на живот и смърт. Парите са раздадени трябват резултати.
  • 2 ОпозиционерО

    6 1 Отговор
    “Митко” Бербатов ще има нужда от още съюзници, ако Дражев продължава да е така напорист в негова полза! Хората помнят “Черноморец - Бургас - София”, което беше отбор с две тирета, а играчите ходеха по мачове с 3-4 леки коли из цяла България! Дражев е криминален тип, който лежа за убийство, но е приятел на брата на “Митко”! Какво ли ги е събрало заедно…? Та, така!

    Коментиран от #3

  • 3 Манекен с татус

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "ОпозиционерО":

    Е добър ден парите не миришат, обаче мафиотите се надушват. Войната ще е безмилостна.
  • 4 От Бургас

    3 2 Отговор
    Съм чичо. Помниш ли Бургас....
    Ивайло,мекере долно и подлец.
    Ако хората не знаят, да им кажем, че и ти и брат ти сте хора на бившите служби. Техен продукт.
    От там насетне какво да те коментираме.
  • 5 Левски 1914

    3 2 Отговор
    Най добре всеки месец да има конгрес белким се угоди на някой.
  • 6 махай се

    3 5 Отговор
    Михайлов да се маха, да идва Бербатов да вдигне нивото на българския футбол!!!

    Коментиран от #7

  • 7 Посочен

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "махай се":

    Да бе с мутрата Дражев с предателят лицемер Петър Величков. С лъжеца наглец Георги Градев, с двамата Мартиновци живеещи щастливо в Англия, с пубера цесекат Александър Станков младши. А на чело един татуиран отшелник дето пет години живееше на друг свят един ден няма трудов стаж извън терена и хоп...... някой го посочи ха познай кой 😊.
  • 8 valdi

    2 0 Отговор
    джарев клоун яж у.....