Last news in Fakti

11 Април, 2013 00:09 1 890 2

Лионел Меси пак спасява Барселона

  • барселона-
  • псж-
  • меси-
  • тото виланова
Лионел Меси пак спасява Барселона - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборът на Барселона ще играе на 1/2-финалите в най-комерсиалният клубен турнир по футбол Шампионската лига.

Това стана факт след никак не лесния мач-реванш срещу ПСЖ. "Каталунците" не спечелиха срещата, но постигнатото 1:1 на "Камп Ноу" бе предостатъчно, за да ги прати напред в надпреварата.

Равенството класира отборът на Тито Виланова, след като в първата среща двата отбора също не се победиха, завършвайки 2:2 в Париж.

Гостите от Париж изиграха мача прибрани в своята половина, предоставяйки владеенето на топката на испанците. Въпреки превъзходството по този компонент, атаката на домакините не бе на познатата висота и ПСЖ създаде по-опасните положения в срещата.

В 50-ата минута Пари Сен Жермен увенча доброто си представяне с попадение. Хавиер Пасторе пое топката в центъра, след двойно подаване с Ибрахимович, надбяга Даниел Алвеш и технично копна над плонжа на Валдес за 1:0.

Притеснени от развоя на мача и двамата треньори на домакините - Тито Виланова и Жорди Роура станаха край тъчлинията, за да контролират поведението на играчите. Така се стигна и до 62-ата минута, когато Лео Меси, който бе оставен резерва в този двубой, влезе в игра, за да спасява мача.

Включването на Меси вдъхнови „каталунците" и в 71-ата минута Барселона стигна до попадение. Аржентинската суперзвезда размина двама и подаде към Давид Вия, който от своя страна върна към Педро, а испанският национал бе безпощаден с левия крак за крайното 1:1.

В крайна сметка въпреки усилията и на двата отбора, резултатът остана непроменен до последния съдийски сигнал и момчетата на Тито Виланова ликуваха.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    0 0 Отговор
    "никък" ???????????
  • 2 ГОШУ☺

    0 0 Отговор
    Подал на тоя.Той на друг.Другия на Педро,и Меси спасил Барса!!!!