12 Декември, 2021 12:15 1 906 0

С една кола по-малко във финала на Formula 1 след положителен COVID тест

  • haas-
  • гран при на абу даби-
  • никита мазепин

Отборът на Haas ще има един-единствен представител в Абу Даби

С една кола по-малко във финала на Formula 1 след положителен COVID тест - 1
Снимка: БГНЕС

Най-важното състезание за годината във Formula 1 ще стартира само след няколко часа, но вече имаме първата голяма новина. Тя е свързана със здравословното състояние на 22-годишния Никита Мазепин, който е дал положителен тест за COVID-19, научихме от профила му в Twitter.

Мазепин кара за отбора на Haas и за съжаление няма кой да го замести на Гран При на Абу Даби, което означава, че тимът ще има един-единствен представител в лицето на Мик Шумахер.

Последният старт на сезона се очаква да реши титлата между Макс Верстапен и Люис Хамилтън от 15:00 часа българско време днес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА