13 Декември, 2021 17:00 1 094 4

Трети английски клуб отчете положителни тестове за COVID-19

  • астън вила-
  • covid-19

Програмата в междинния кръг може сериозно да бъде нарушена

Трети английски клуб отчете положителни тестове за COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Английската Висша лига се превърна в сериозно огнище за разпространение на COVID-19 в рамките на четвъртата вълна, която все още не е утихнала в Европа. След масовото разпространение в Тотнъм и предполагаемото такова в Манчестър Юнайтед, играч на Астън Вила също е дал положителна проба, научихме от официалния сайт на клуба.

Други трима служители на „виланите“ също са били инфектирани.

Вила по програма трябва да играе срещу Норич във вторник, а по протокол всички в отбора се подлагат на тествани преди двубоите. Ако се появят още случаи, това може да доведе до отлагане на мача.

За сега двубоят остава, както е по програма в междинния кръг от състезанието.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ....

    10 0 Отговор
    Що тъй.. налива ваксини?
  • 2 Рошко

    11 0 Отговор
    Циркъг продължава
  • 3 ха ха

    8 1 Отговор
    Боц, боц... боц, боц... Ходете със запретнато ръкавче, страховете ви да пълнят нечие шкафче... Долу медицинската тирания. Раните причинени на обществото с отнемане на свободи ще са многократно повече от ползите от ваксината. Това ли искате за децата си? Бустерче през 3 месеца и зелен паспорт?
  • 4 Пловдив

    0 0 Отговор
    Досега не съм чул за починал футболист от Мовид, даже за такъв, който да е бил в тежко състояние докато е бил болен от тая измишльотина. Но за починали и разминали се на косъм със смъртта ваксинирани играчи се сещам, а за няколко още на момента, като Кристиян Ериксен!