Last news in Fakti

17 Декември, 2021 22:30 1 441 6

Стилиян Петров: Скоро ще имаме ново ръководство на БФС, което ще работи за развитието на футбола на всички нива

  • стилиян петров-
  • бфс

Той и колегите му се готвят за изборен конгрес през март

Стилиян Петров: Скоро ще имаме ново ръководство на БФС, което ще работи за развитието на футбола на всички нива - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на националния отбор и настоящ член на екипа на Димитър Бербатов в кандидатурата му за президент на БФС - Стилиян Петров, вярва, че скоро Съюзът ще има нови ръководители в тяхно лице, които да се погрижат за развитието на всички нива.

Конгресът през март ще бъде изборен. Говорим с клубовете вече какво следва след март месец, как ще работим за развитието на българския футбол. Това е много важно. Когато подехме тази инициатива бяхме с огромна енергия. Една такава промяна изисква много борба и търпение. Зад нас имаме силна подкрепа както от клубовете, така и от футболните хора. Те вече го усещат. Скоро ще имаме ново ръководство, което ще работи за развитие на футбола на всички нива. Вече няма да се взимат решения по телефона от нетрезвомислещи хора. Всички виждаме какво не е свършено, какво е нивото на футбола у нас“, каза Стенли пред Дарик Радио.

Той изтъкна още, че настоящото ръководство продължава да упражнява натиск върху клубовете, за да се обявяват в негова подкрепа, но началото на промяната е започнало за всички още през октомври и пътят вече е необратим.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    6 10 Отговор
    Марто, Бербо и Стенло не стават и за чеп на каца.
  • 2 Реалист

    4 7 Отговор
    Стилияне вземайте се с лабавиябербат и отидете да виолабят някъде:)
  • 3 кольо пикнята

    7 2 Отговор
    ами дай боже,изкоренете тия тулупи
  • 4 Роко

    3 0 Отговор
    Стенли…. Уважавам те , но с Барбуков и Марто Тъпото ли ще оправяш футбола ни? Намери си по-свестни и кадърни партньори и дано успееш!

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Мързели

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Роко":

    Какво го уважаваш слушай интервюто потресаващо е. Седи си на дивана в Англия на топло и казва, че трябвало да се работи?????? Алоооии работи какво чакаш трябва ли да си президент или вицепрезидент да работиш??? Има десетки клубове където може да работиш да помогнеш на БГ футбола. Помогни примерно на Монтана отбор с потенциал, ама не от дивана в Англия да даваш акъл. Такава наглост рядко се вижда с Марто стоят на 2000 км от България и дават акъл. Манекена си кара Бентлито а не помогне поне на ДЮШ на Пирин кой му пречи Михайлов ли?
  • 6 Жалки са

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Роко":

    Той е намерил Петър Величков, който 10 години беше в изпълкома и като видя на къде задуха вятъра се пребоядиса и мошеника наглец Георги Градев. Това е измисленият му екип плюс адвокатчето пубер Ал Станков младши и двамата дистанционни герои Петрови дето стоят в Англия и от там казват, че трябвали да се работи. Жалка работа.