Last news in Fakti

18 Декември, 2021 13:21 774 0

Пеп Гуардиола няма коронавирус

  • хосеп гуардиола-
  • пеп гуардиола-
  • коронавирус-
  • covid-19-
  • отрицателен тест

Поради това той ще може да води Сити в неделното гостуване на Нюкасъл Юнайтед от 18-ия кръг на Висшата лига

Пеп Гуардиола няма коронавирус - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола даде негативен резултат от последния си тест за коронавирус, след като в петък трябваше да откаже насрочената си пресконференция заради съмнителен резултат от друг тест. Така Гуардиола ще може да води Сити в неделното гостуване на Нюкасъл Юнайтед от 18-ия кръг на Висшата лига.

Испанският треньор пътува до Барселона по-рано през седмицата, за да присъства на пресконференцията на Серхио Агуеро, на която аржентинецът обяви края на състезателната си кариера.

Двубоят между Нюкасъл и Манчестър Сити е сред петте двубоя, които останаха да се играят този уикенд във Висшата лига след като няколко срещи бяха отложени заради разпространението на коронавируса.

"Не е лесно за гостуваме в Нюкасъл и да постигнем резултата, които искаме, но се надявам, че ще се представим достатъчно добре, за да вземем трите точки", заяви Пеп Гуардиола пред клубния интернет сайт на Сити.

"Нюкасъл е много труден съперник. Хората говорят за мястото им в класирането, но всички са наясно, че ни чака тежък мач", добави Гуардиола.

Манчестър Сити е лидер във Висшата лига с 41 точки, а тимът на Нюкасъл Юнайтед е предпоследен, 19-и в подреждането с едва 10 точки в актива си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА